Umit

Good Profile
Description

Translator, interpreter, business owner at Dragoman Translation.

Info
General
Name:
Umit
Last Name:
Ozaydin
Connection count:
Location:
Turkey
Citizenship:
Turkey

Sayın Dr. Sevcan Seçkin, serbest çevirmenlerin iş motivasyonlarını araştırıyor. Bu araştırmanın anlamlı bulgulara ulaşması için en az 100 katılımcının anketi yanıtlaması gerekiyor. Çevirmenlerle ilgili araştırmalar çok kıymetli. Mesleğin geleceğine bu çabalar ışık tutacak. Değerli zamanınızı ayırmanızı önemle rica ediyoruz. 

Please share your comments. 

Don't miss your chance to become a UN staff interpreter.

İstanbul'da bir moda firmasında 6 ay süreyle çalışmak üzere çevirmen aranıyor. Çevirmenin görevi yabancı bir yöneticiye eşlik etmek olacak. İlgilenenler yazarsa sevinirim. 

İstanbul'da bir moda firmasında 6 ay süreyle çalışacak çevirmen aranıyor. Görevi, yabancı bir yöneticiye eşlik etmek ve çevirmenliğini yapmak olacak. İlgilenenler yazabilirler.  

Join me and Sean from Day Translations this evening / afternoon at 2pm EST / 7pm CET / 9pm Istanbul time. It is free to register. We will discuss success factors in international business meetings.  

LINGURIA

Close